Workshops en cursussen

Door mijn brede interesse geef ik graag door wat ik zelf heb geleerd en ervaren. Ik bied begeleiding, een luisterend oor, therapie, cursussen en workshops aan. Lees alles eens rustig door en bij vragen, bel of mail gerust.

 

Energetische persoonlijke- huis- en bedrijfsreiniging, massagecursussen en workshops, drumcirkel, zweethut, meditatie/mindfullness wandeling, familie opstellingen,

 

Wat betreft de wandelingen, de familie opstellingen en jouw persoonlijke reis in de zweethut geef ik een richting aan of ik raak aan wat er bij jou op dat moment naar de oppervlakte komt. Daar werk ik mee. Met Spirit in het moment.

 

 

Mijn diensten vervangen de reguliere zorg niet, ze zijn eerder een aanvulling.

Bij hart- en vaat klachten, ernstige longziekten, epilepsie, psychiatrische aandoeningen zoals hebben van psychoses, schizofrenie ed. of andere niet genoemde ernstige ziekten, is het mogelijk af te raden aan een zweethut of aan andere activiteiten deel te nemen. Gelieve dan eerst een arts te raadplegen en een verklaring mee te nemen als deze akkoord gaat met deelname. De zweethut noem ik bij mijn huisarts een natuursauna, zodat ik niet te veel uitleg hoef te geven.

 

Op dit moment doe ik dit werk naast mijn reguliere baan in de zorg en plan afspraken individueel in.