Energetische persoons- en huis Reiniging

Middels Witte salie en zo nodig andere elementen, kom ik zowel personen als ruimtes  energetisch reinigen. Dit gebeurt oa. bij het betrekken van een nieuw huis, na bv een geboorte, een scheiding, ongeluk, overlijden/groot verdriet. Zo kan de beladen energie uit het huis en kan er een nieuwe harmonie ontstaan.

 

De lucht zal zich letterlijk geklaard en lichter voelen na een energetische reiniging en de positieve energie kan weer vrij stromen. Door gebruik van salie en andere kruiden veranderd de samenstelling van de etherische omgeving.

 

Bij kleine bedrijven, op de werkplek kan ik de ruimtes, maar ook de mensen energetisch reinigen. Bij bv een nieuw bedrijf, bij een heropening of reorganisatie, na verbouwingen of bij andere situaties.

 

Mensen met luchtwegproblemen of allergieën voor de kruiden kunnen niet in de te reinigen ruimtes aanwezig zijn en er zal na de reiniging heel goed gelucht moeten worden. Als de personen heel erg gevoelig zijn, is het af te raden om met kruiden en rook te reinigen.