Meditatiewandelingen

Samen wandelen in de natuur dichtbij, op blote voeten als het weer het toestaat. Afstemmen op wat er is en wat er gebeurt tijdens het wandelen. Ademen, stappen, stil zijn, luisteren, ruiken, kijken.  Gewoon mogen Zijn. 

Wat je toelaat en opent, wat je deelt is geheel aan jou. 

Alleen, of met een kleine groep. Maximaal 4 personen.

 

Ik begeleid. Ik stuur niet. Alles wat er Is, is goed voor jou op dat moment. Mindfull wandelen. Aandacht voor jezelf zonder oordeel. Accepteren wat er Is en wie je Bent op dat moment.

Misschien mediteren we bij een boom of op een fijne plek. Je kan een steen of iets anders onderweg vinden dat je aanspreekt.


We wandelen op de Brunssummerheide of bij een natuurgebied bij jou in de buurt. Duur van de wandeling zal afhangen van de route en de tijd die je hebt. Dat spreken we dan samen af. Richtlijn is 1-2 uur. 

 

Deze wandeling is ook mogelijk als groepsactiviteit of teambuilding. Samen met je groep afstemmen op jezelf en op de energie van de groep. Er ontstaat vanzelf een andere flow en groepsdynamiek, rekening  houdend met elkaars ruimte. 

 

Fijn is om niet te veel na te praten, maar vooral bij jezelf na te voelen. Napraten kan je beter een dag of eventueel nog later doen. 

Je kan voor jezelf, wanneer je rustig kan zitten of rustig thuis bent, een impressie of reflectieverslag maken, het in je dagboek schrijven, een flits tekening of schilderij maken, mits je er behoefte aan hebt. Het is ook mogelijk alles 'gewoon' te laten zijn, het in te nemen zoals het is, het laten integreren in je Zijn. Genieten van wat het je brengt en het je diepte in laten zakken.