Vrouwencirkel en vrouwenweekend

In een veilige en ontspannen sfeer met een kleine groep vrouwen komen we samen. 

Middels basis ademhalings- en lichaamswerkoefeningen, geleide meditatie, mindfullness, familie opstellingen, chakra oefeningen, deelrondes én heerlijk dansen ont-moeten wij onszelf.

Door te bewegen, contact te maken met jezelf kan je je balans voelen en leven. 

Niets moet, blijf dicht bij jezelf en hoe het voor jóu voelt. 

Hierdoor maak je levensenergie en -vreugde vrij.

 

In je lijf houd je spanning vast, zijn er blokkades en gebieden waar niet zo veel energie is. 

Middels bio energetische oefeningen maak je contact, lossen blokkades op en kan op andere plekken energie worden aangevuld. Energie kan weer vrij(er) stromen.

Benen zorgen voor aarding, buik/bekken voor sexualiteit, zelfvertrouwen en levenskracht, vanuit je borst/middenrif verwerk je gevoelens, vanuit je nek/schouders/armen uit je jezelf.

 

In contact met alleen vrouwen ontstaat er een veilige bedding waarbinnen dit mooie werk mag gebeuren. 

Vertrouwen en loslaten, delen en helen.

Tevens werken we met de bodyscan van de mindullness, om jezelf te voelen en te laten zijn wat er is, alles is goed zoals het is.

 

In de vrouwencirkels werken we ook met thema's. Voormoeders, seksualiteit, moeder-dochter relatie, dochter-vader relatie, innerlijk kind etc. 

 

Voor een Vrouwenweekend,  van vrijdagavond 18 uur t/m zondagavond 18 uur, zijn er ook thema's en werken we met dat wat er in de groep gebeurt en nodig is.

 

Je krijgt van te voren een meeneemlijst en ik maak een groeps@pp aan ivm mogelijkheid tot carpoolen. 

We verblijven in een huisje in Limburg of mogelijk in de Ardennen. 

Maximaal op een uur reistijd van Heerlen. Mocht er iemand een geschikte low budget locatie beschikbaar hebben of weten, stuur mij maar een mail.

Voor de weekenden zijn verblijf, koffie, thee en de vegetarische maaltijden inbegrepen. Neem zelf wat lekkers te eten en drinken mee voor tussendoor. 

Geen alcohol of andere drugs.

Leeftijd vanaf 21 jaar.

 

Het is ook mogelijk om met jouw groep vriendinnen/familie/collega's of als teambuilding een vrouwenweekend of vrouwenworkshop aan te vragen.

Groepsgrootte maximaal 8 personen.