Links

www.natureman.nl   Voor kinderfeestjes in de natuur, verhalenwandelingen door de Brunssummerheide, nachtwandelingen op de Brunssummerheide, Boomorakelwandeling, Didgeridoo optredens en lessen,  vuurspuwen en veel meer.

 

www.natuurslagerijgroven.nl  Slagerij van dieren die een goed leven hebben gehad. Hierdoor beperkt aanbod van produkten. Goede kwaliteit. Slager met liefde voor zijn vak.

 

www.fantasyfaces.nl/Michelle maakt bellypaints op je zwangere buik, doet bodypainten, facepainten, grimeert je op een bijzondere manier voor carnaval of voor andere speciale gelegenheden.

 

www.blijebijbrunssum.nl  2 Mannen met elk eigen bijenkasten, verdeeld over Brunssum, Heerlen, Merkelbeek en Roermond. Beiden winnen ze honing, propolis en was en maken elk hun eigen producten.

 

www.kruisstraat5.nl   Zorgboerderij met verblijf in Neer, Noord Limburg. Zowel groeps- als individuele begeleiding. Tijdelijk en langdurig verblijf, crisisopvang, weekendopvang. Werken in de moestuin, met paarden, samen koken. Spiegelen met paarden en familie opstellingen.

 

www.staaleninkt.nl   Professionele shop voor piercings, tattoos, scarification en suspension.

 

www.thehandofgodtattoo.nl   Tattooshop van Paul God voor mooie professionele tattoos.

 

Facebookpagina Tangaroatuane Tangaroatuane.  Tattoo/Moko Artiest uit Nieuw Zeeland, die over de wereld reist om Moko te delen met mensen.

 

www.fietstempel.nl  Zowel een online shop als een zaak/winkel in Heerlen. Voor fietsen en reparaties.

 

www.spiriosafestival.com  Lokaal festival in Brunssum, Zuid-Limburg,  op gebied van spiritualiteit. Workshops, lezingen, muziek en meer.

 

www.soulritual.nl  Website van Linda Wormhoudt, ze woont in Amsterdam. Soulritual biedt sjamanistische consulten en sjamanistische opleidingen. Ze heeft diverse boeken over Europese spiritualiteit geschreven.

 

www.loreleifestival.nl  Festival op een mooie camping van Natuurmonumenten, 500 prachtige vrouwen, 80 workshops, marktkramen, twee danstenten en een Mysterieveld voor stilte en Zijn